MENÜ

Başakşehir'de durdurulamayan adam! Edin Visca

Medipol Başakşehir’in yıldız futbolcusu Edin Visca, Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı toplam 13 gol bulurken 21 de asist yaptı. Boşnak futbolcunun kariyerinde en çok ağlarını sarstığı takım bordo-mavililer oldu.

Başakşehir'de durdurulamayan adam! Edin Visca

Özellikle dört büyüklere karşı gösterdiği performans ile dikkat çeken Boşnak futbolcu Edin Visca, Trabzonspor'a karşı da skor bulmayı başardı. Boşnak futbolcu, bordo-mavili ekibe karşı çıktığı 14 karşılaşmada 6 gol atıp, 5 de asist yaptı. Visca'nın kariyeri boyunca en fazla gol attığı ekip Trabzonspor olurken benzer performansı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı da gösterdi. 30 yaşındaki futbolcu üç ekibe karşı da 16'şar maça çıkarken Galatasaray mücadelelerinde 3 gol, 5 asist; Fenerbahçe karşılaşmalarında 2 gol, 4 asist, Beşiktaş maçlarında ise 2 gol, 7 asist ile oynadı.

Haberin Devamı

SAKATLIK NEDİR BİLMİYOR

Başarılı futbolcu, dört büyüklere karşı 13 gol, 21 asist buldu. Medipol Başakşehir ile Süper Lig kariyerinde 268 maça çıkan ve 77 gol atıp, 76 asist yapan Visca, istikrarı ile de öne çıkıyor. Başakşehir'in yıldızı, son sakatlığını 2012-2013 sezonunda yaşadı. Sekiz sezondur sakatlık yüzü görmeyen tecrübeli oyuncu, bu süreçte bir kez kart cezalısı durumuna düştü. Kariyeri boyunca da hiçbir sezonda üçten fazla sarı kart görmedi. (Sabah)

YORUM YAZ