MENÜ

Başakşehir'e 2 golcü birden

Tudor kararını verdi... Bir yanda Gomis, diğer tarafta Eren Derdiyok... Sarı-Kırmızılılar, cumartesi günkü Başakşehir deplasmanında, tıpkı 5-1’lik Gençlerbirliği maçında olduğu gibi iki golcüyle sahne alacak. İşte detaylar...

Başakşehir'e 2 golcü birden

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, milli ara boyunca yaptığı Başakşehir analizi sonrasında, hangi oyun düzeniyle sahaya çıkacağına karar verdi. Sarı-Kırmızılılar, cumartesi günü Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşmada iki golcüyle birden mücadele edecek. Ön tarafta, tıpkı 5-1 biten son Gençlerbirliği maçında olduğu gibi Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok birlikte oynayacak. Orta sahada ise bazı değişiklikler göze çarpıyor...

Merkezde isimler değişiyor

Ön liberoda Fernando’nun yeri garanti. Ancak Ndiaye’nin cezasının bitmesiyle, son maçta bu bölgede oynayan Tolga’nın yerine Senegalli futbolcu dahil olacak. Sağ kanatta Feghouli’nin cezası nedeniyle Rodrigues’in buraya geçmesi bekleniyor. Bu durumda Belhanda da sol kanatta görev yapacak ve böylece orta alanda 4’lü blok oluşturulacak.

Serdar yok, 4’lü savunma

Sarı kart cezalısı Serdar Aziz’in yokluğu sebebiyle üçlü savunma sistemine ara veriliyor. Göbekte Maicon ile Denayer şans bulacak. Sağ bekte de Mariano’nun yeri garanti. Takım 4’lü defansla sahaya çıkacağı için Tudor’un bir de sol bek kararı vermesi gerekiyor. Bu pozisyonda Linnes ve Latovlevici ikilisinden biri şans bulacak. Ancak Hırvat hoca sol bekte kimi oynatacağı konusunda şimdilik kararsız gibi görünüyor.

Tempo bugün tavan yapacak

Milli ara boyunca eksik kadroyla çalışan Galatasaray, bugün tam kadro halinde idman yapacak. Tudor bu çalışmada antrenman temposunu en üst seviyeye taşıyacak. İdman öncesi de hocanın bir konuşma yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ