MENÜ

Bartoli geriden geldi: 2-1

TEB BNP Paribas WTA Championships dünya kadınlar tenis şampiyonası beyaz grupta İtalyan Marion Bartoli, Belaruslu Victoria Azarenka'yı 2-1 mağlup etti.

Bartoli geriden geldi: 2-1

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan şampiyonanın dördüncü gün son maçında, sakatlığını öne sürerek organizasyondan çekilen Rus Maria Sharapova yerine oynayan 1. yedek Bartoli, daha önce adını yarı finale yazdıran Azarenka'yı 5-7, 6-4 ve 6-4'lük setlerle yendi.

Maça iyi başlayan Bartoli iki kez servis kırarak, 4. oyunda 4-0 öne geçti. Ancak mücadeleyi bırakmayan Azarenka, rakibi gibi iki kez servis kırdı ve 10. oyunda beraberliği sağladı: 5-5. 11. oyunda kendi kullandığı servisten sayı çıkartan Belaruslu oyuncu, 12. oyunda da yine servis kırarak ilk seti 7-5 aldı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sette çekişme yaşanırken, 6. oyun 3-3 berabere tamamlandı. 7. oyunda rakibinin servisini kırarak, 4-3 öne geçen Bartoli iyi bir performans sergilediği seti 6-4 kazanarak, durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü sete servis kırarak başlayan Marion Bartoli, servis kullandığı 2. oyunu da alarak 2-0 öne geçti. İtalyan oyuncu, daha sonra servis attığı bütün oyunları da alarak seti 6-4 kazandı ve 2 saat 31 dakika süren maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ