MENÜ

Barralles'ten Kasımpaşa'ya gözdağı

Medicana Sivasspor'un forvet oyuncusu Jeronimo Barralles, Kasımpaşa maçına iyi hazırlandıklarını, sahaya 3 puan almak için çıkacaklarını söyledi.

Barralles'ten Kasımpaşa'ya gözdağı

Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan golcü oyuncu Barralles, lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini dile getirirken şöyle konuştu: "Lige milli maçlar yüzünden ara verildi. Biz de arada iyi çalıştık. Hala da devam ediyor. Hazırlıklarımızı bu haftanın sonunda deplasmanda oynayacağımız müsabakaya kadar sürdüreceğiz. Kasımpaşa maçından en iyi sonucu almaya çalışacağız."

Medicana Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana düz koşu ile başlayan kırmızı beyazlılar daha sonra pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan futbolculardan Aatif Chahechouhe, Djakaridja Kone ve John Boye, hafif sakatlığı bulunan Ümit Kurt, Yekta Kurtuluş ve izinli olan Batuhan Karadeniz katılmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ