MENÜ

Barış zamanı

Aslan'da sular duruluyor... Taraftarlar ve futbolcular ligin zirvesi olarak görülen Ali Sami Yen'deki Bursaspor maçında kucaklaşıp tek yürek olacak.

Barış zamanı

Süper Lig’de üst üste iki hafta Diyarbakırspor ve Manisaspor’u mağlup etmeyi başaran Galatasaray’da sular duruluyor... Taraftarlar, Ali Sami Yen Stadı’nda başta Arda Turan ve Jo olmak üzere futbolcuları ıslıklamış, Kaptan da önceki gün Manisa’da kendisini çağıran tribünlere gitmeyerek surat asmıştı. Ancak elde ettiği 6 puanla yeniden şampiyonluk potasına giren Sarı-Kırmızılı ekipte artık barış rüzgarları esiyor. Taraftarlar ve futbolcuların önümüzdeki hafta ligin zirvesi olarak görülen Ali Sami Yen Stadı’ndaki Bursaspor maçında tek yürek olacakları öğrenildi. Oyuncuların isim ayırt edilmeksizin tribüne çağrılacağı ve tek tek alkışlanacağı, böylece lider Bursa karşısında motivasyonun artırılmasının hedeflendiği kaydedildi. Ancak asıl merak edilen, Arda Turan’ın bu sevgiye nasıl reaksiyon göstereceği...

Başkan rica edecek
Galibiyete rağmen Manisa’da yüzü hiç gülmeyen Kaptan’ın, bu kez takımı tribüne götürmesi bekleniyor. Başkan Adnan Polat’ın, Arda’dan artık bu küskünlüğü uzatmamasını isteyeceği de gelen haberler arasında. Rijkaard da önceki gün yaptığı basın toplantısında genç yıldızın kendileri için ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ