MENÜ

Barcelona'dan Raphinha atağı! 35 milyon Euro

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Barcelona, transfer çalışmalarına devam ediyor. Katalan ekibi Premier Lig'de Leeds United forması giyen Raphinha için 35 milyon Euro’luk ilk teklifini yaptı. Brezilyalı futbolcu ise Katalan ekibinde forma giymek istiyor.

Barcelona'dan Raphinha atağı! 35 milyon Euro

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Barcelona, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

İspanyol basınından Sport'ta yer alan habere göre Barcelona, Raphinha için Leeds United’a 35 milyon Euro’luk ilk teklifini yaptı. Brezilyalı futbolcu ise Katalan ekibinde forma giymek istiyor.

Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele etmeye hazırlanan futbolcu, kariyeri için bir sonraki adımı atmayı ve büyük bir kulüpte oynamak için kendisini hazır hissediyor.

Menajerine mesaj

25 yaşındaki futbolcu iddialara göre menajeri Deco'dan Barcelona'ya imza atmasına yardımcı olmak için mümkün olan her şeyi yapmasını istedi. Leeds United ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu aynı zamanda İngiliz ekibinden gelen sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi.

Barcelona'nın yanı sıra Liverpool ve Bayern Münih'in de ilgilendiği futbolcu, bu sezon 28 maçta forma giyerken 9 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ