MENÜ

Barcelona'da Ansu Fati'den kötü haber! Menisküs yırtığı...

Son dakika haberi... Barcelona'nın son dönemde ön plana çıkan 18'lik genç hücumcusu Ansu Fati, bugünkü Real Betis maçında sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Katalan kulübünden yapılan açıklamada ise genç yıldızın menisküsünde yırtık tespit edildiği belirtildi.

Barcelona'da Ansu Fati'den kötü haber! Menisküs yırtığı...

İspanya La Liga'da 9. hafta mücadelesinde Barcelona, Real Betis'i Nou Camp'ta 5-2 mağlup ederken, Katalan ekibinin genç yıldızı Ansu Fati'den ise kötü haber geldi. 46. dakikada sakatlanarak yerini Lionel Messi'ye bırakmak zorunda kalan 18'lik hücumcunun sol diz menisküsünde yırtık olduğu açıklandı. Katalan kulübünden yapılan açıklamada "Yapılan testler, Ansu Fati'nin sol dizinde iç menisküs yırtığı olduğunu göstermiştir. Durum dikkatle takip edilecek ve tedavi detayları önümüzdeki günlerde belirlenecektir." denildi.

Haberin Devamı

Uzmanlar, bu sezon 10 maçta 5 gol 4 asistlik harika bir performans sergileyen oyuncunun ameliyat olması durumunda en az 4 ay, bıçak altına yatmaması durumunda ise 2 ay kadar sahalardan uzak kalacağını belirtiyor.

Sevilla ve Barcelona altyapısının ortak bir ürünü olan Ansu Fati özellikle bu sene gösterdiği performansla İspanya U-19 ve U-21 milli takımlarından kısa sürede A milli takıma yükselmişti.

YORUM YAZ