MENÜ

Barcelona - Real Madrid maçını şifresiz canlı veren yabancı kanallar (Barça - Real El Clasico şifresiz)

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında ‘El Clasico’ heyecanı yaşanacak. Piyasa değerleri yaklaşık 2.2 milyar Euro’yu (13 milyar TL) bulan iki takımın karşı karşıya geleceği ‘El Clasico’nun Türkiye’de bir yayıncısı bulunmuyor. Futbolseverler internet üzerinden 'Barcelona - Real Madrid maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar araması yapıyor. Peki Barcelona - Real Madrid (Barça - Real El Clasico) maçını hangi kanallar şifresiz verecek? Barcelona - Real Madrid maçının canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

Barcelona - Real Madrid maçını şifresiz canlı veren yabancı kanallar (Barça - Real El Clasico şifresiz)

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Barcelona ile Real Madrid, avantajlı bir skor almak için kozlarını paylaşacak. Ligde ise 26. hafta mücadelesinde Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda Barcelona'yı 2 Mart'ta ağırlayacak. Futbolseverler, böylece bir aydan kısa süre içerisinde üç El Clasico maçı seyretme şansına sahip olacak. İki ezeli rakipten biri, oynanacak iki maçın sonunda adını finale yazdıracak. Turun ilk ayağı Barcelona'nın stadyumu Camp Nou'da, ikinci ayağı ise Real Madrid'in evi Santiago Bernabeu'da oynanacak.

Haberin Devamı

Peki, Barcelona - Real Madrid maçını hangi şifresiz kanallar veriyor? Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Barcelona - Real Madrid maçının canlı yayınlanmasını beklenen yabancı kanallar

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Haberin Devamı

Son 15 mücadelesinde 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan ev sahibi ekipte sakatlığı devam eden Rafinha, Cillesen ve Umtiti sahada yer alamayacak. Sakatlıklarla başı belada olan Barca’nın yıldızı Messi’nin hafif sakatlığı sürerken teknik direktörün Messi’yi riske edip etmeyeceği maç saatinde netleşecek. Deplasman ekibi Real Madrid’de ise Vallejo takımını sahada yalnız bırakacak. Son 15 mücadelesinde 3 mağlubiyeti bulunan Madrid ekibi 5 maç üst üste kazanmanın verdiği moralle sahada olacak.

Barcelona - Real Madrid ilk 11'ler...

Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, Arthur, Malcom, Suarez, Coutinho

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Llorente, Kroos, Modric, Lucas, Vinicius, Benzema

Haberin Devamı

Barça’nın ev sahipliğinde Nou Camp’taki nefes kesecek kapışma öncesi en merak edilen konuların başında Katalan ekibinin süperstarı Lionel Messi geliyor.

Son idmana katıldı

Geçtiğimiz hafta 2 gol attığı Valencia mücadelesini adalesindeki sakatlığa rağmen tamamlayan Messi’nin durumu belirsizliğini koruyor. 31 yaşındaki futbolcunun oynayıp oynamayacağı ise henüz netleşmedi. Ligde sezonun ilk devresindeki maçta da oynamayan ve dünkü son idmana katıldığı öğrenilen Arjantinli süperstarın durumu hakkında kulüpten de bir açıklama yapılmadı.

YORUM YAZ