MENÜ

'Barcelona kararsız, Fenerbahçe ile görüşüyoruz'

Lucas Lima'nın menaceri Edson Khodor, oyuncusunun geleceğiyle ilgili FANATİK'e konuştu.

'Barcelona kararsız, Fenerbahçe ile görüşüyoruz'

Brezilyalı yıldızın temsilcisi Khodor, Fenerbahçe’nin oyuncusuyla aylardan beri ilgilendiğini söyleyerek, “Yeniden görüşmeye başladık. Lima’nın durumu gelecek hafta şekillenir” ifadelerini kullandı.

Barcelona’nın, ocak ayında Santos ile sözleşmesi sona erecek olan Lucas Lima ile 4.5 yıllık anlaşma sağladığı açıklanmıştı. Yıldız futbolcunun, devre arasından itibaren İspanyol devinin formasını giyeceği belirtilmişti. Ancak son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından Fenerbahçe, yıldız orta saha oyuncusu için yeniden devreye girdi. Lima’nın menaceri Edson Khodor, yaşanan gelişmeleri FANATİK’e anlattı.

‘Bir yönetici gelecek’

Khodor, Fenerbahçe’nin oyuncusuna olan ilgisinin aylar öncesinden başladığını söyledi. Edson Khodor, “Barcelona’nın devreye girmesinin ardından Fenerbahçe geri planda kalmıştı. Ancak Barcelona’nın kararsız tutumu sonrasında görüşmeler yeniden başladı. Bir yönetici, Brezilya’ya gelip bizimle görüşeceğini belirtti. Fazla detay veremem ama Lima’nın geleceğinin haftaya şekilleneceğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Gökmen Özcan


İngiltere’de Van der Wiel kapışması



Haberin Devamı
YORUM YAZ