MENÜ

Barcelona genel kurulunda Arda Turan'a şok protesto!

Popçu Berkay'a saldırmasının ardından hakkında 12,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Arda Turan'a bir şok da Barcelona'dan geldi. Yıldız futbolcu, bonservisini elinde bulunduran Barça'nın olağan genel kurulundada üyeler tarafından ıslıklandı.

Barcelona genel kurulunda Arda Turan'a şok protesto!

Geçtiğimiz günlerde popçu Berkay'a saldırarak kamuoyunun gündemine gelen ve hakkında 12,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Arda Turan'a bir şok da Barcelona'dan geldi.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir'de forma giyen yıldız futbolcu, bonservisini elinde bulunduran Katalan kulübünün olağan genel kurulunda kulübün üyeleri tarafından ıslıklandı.

Barça'nın genel sekreterliğini yürüten Eric Abidal, kürsüde takımdan ayrılan 20 futbolcuyu tanıtırken sıra Arda'ya geldiğinde salondan ıslık sesleri yükseldi.

Abidal, Arda'yla ilgili olarak yaptığı konuşmada "Türkiye'de çok mutlu. Atletico Madrid'den buraya gelmeye karar verdi ancak oyun stilinden dolayı takıma uyum sağlayamadı. Ancak yetenekli bir oyuncu ve kulübümüz onun Türkiye'ye dönmesine karar verdi." ifadelerini kullandı.

Arda'nın ıslıklandığı konuşmada Andres Iniesta ve Paco Alcacer için ise büyük alkış koptu.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUM YAZ