MENÜ

Barcelona-Galatasaray | Sofiane Feghouli: Taraftarlarımıza en iyisini sunmak istiyoruz

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, 0-0 berabere kaldıkları Barcelona maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Oynadıkları futbolla Galatasaraylılar'la birlikte tüm Türkiye'yi memnun ettiklerini dile getiren Feghouli, ''Takım olarak çok güzel oynadık. Bu seviyede bu şekilde oynamanız gerekiyor. Bu akşam sadece Galatasaray taraftarını değil tüm Türkiye’yi memnun ettiğimizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Barcelona-Galatasaray | Sofiane Feghouli: Taraftarlarımıza en iyisini sunmak istiyoruz

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında konuk olduğu Barcelona ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da Sofiane Feghouli, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Barcelona karşısında oynanan futbolla Galatasaraylılarla birlikte tüm Türkiye’yi memnun ettiklerini dile getiren tecrübeli oyuncu, “Bu bir takım işiydi. Takım olarak çok güzel oynadık. Bu seviyede bu şekilde oynamanız gerekiyor. Bu akşam sadece Galatasaray taraftarını değil tüm Türkiye’yi memnun ettiğimizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Taraftarlarımıza en iyisini sunmak istiyoruz'

Barcelona ile oynanacak olan ikinci maçtan önce ligdeki Beşiktaş karşılaşmasını düşüneceklerini dile getiren Cezayirli yıldız, “Gerekli dinlenmelerimizi yapacağız. Barcelona ile oynayacağımız ikinci maçı düşünmeyi şimdilik bir kenara bırakacağız. Önceliğimiz derbi. Derbide iyi oynayıp taraftarlarımıza en iyisini sunmak istiyoruz.” diye konuştu.

YORUM YAZ