MENÜ

Barcelona, Chelsa'nin gündemindeki Aubameyang'ın bonservisini belirledi

Premier Lig devi Chelsea, teknik direktör Thomas Tuchel'in talebi doğrultusunda Pierre-Emerick Aubameyang için harekete geçerken Barcelona Gabonlu golcünün bonservisini belirledi. İddialara göre Barcelona, Aubameyang'ın bonservisi için Chelsea'den 30 milyon Euro talep ediyor. Marco Alonso'nun da transferin bir parçası olabileceğinin altı çizilirken, iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Barcelona, Chelsa'nin gündemindeki Aubameyang'ın bonservisini belirledi

Premier Lig devi Chelsea, Barcelona'nın yıldızı Pierre-Emerick Aubameyang'ın transferi için harekete geçti.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Barcelona, Chelsea'nin istediği Pierre-Emerick Aubameyang'ın bonservis bedelini belirledi. İngiliz ekibi, Gabonlu golcünün transferi için girişimlerini sürdürürken Barcelona, yaklaşık 30 milyon Euro'luk bir bedel talep etti.

Chelsea'den daha düşük teklif

Chelsea her ne kadar Thomas Tuchel'in talebi nedeniyle kadrosuna katmak istese de Aubameyang'ın bonservisi için daha düşük bir bedel ödemek istiyor.

Marcos Alonso detayı

Barcelona'nın Chelsea'den Marcos Alonso ile ilgilenmesi nedeniyle İspanyol futbolcu transferin bir parçası olabilir. İki kulüp arasındaki görüşmeler şu an için devam ediyor.

Xavi takımda kalmasında kararlı

Barcelona teknik direktörü Xavi, golcü futbolcunun gelecek teklife rağmen takımda kalmasında ısrarcı. Ancak Chelsea'nin teknik direktörü Thomas Tuchel ise Aubameyang'ı kesinlikle kadrosunda görmek istiyor.

Haberin Devamı

Aubameyang'a açık kapı

Alman çalıştırıcı geçtiğimiz günlerde Dortmund döneminde birlikte çalıştığı golcü futbolcu ile yakın bağları olduğunu belirterek, "Dortmund'dayken Aubameyang ile çalışmaktan çok keyif aldım. Bazı oyuncular ayrılsanız bile sizin oyuncularınız olarak kalıyor çünkü çok yakın oluyorsunuz. Ve Auba o oyunculardan biri. Her zaman bu yakın bağ vardı." sözlerini dile getirmişti.

Dortmund dönemi

2015-17 arasında Dortmund'da görev yapan Tuchel, o dönemde Aubameyang ile çalışma fırsatı bulmuş ve yıldız futbolcu kadronun vazgeçilmezleri arasında yer almıştı.

Barcelona'ya transferi

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Barcelona'ya transfer olan Aubameyang'ın 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 33 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Katalan ekibi ile 23 maçta 13 gol ve 1 asistlik performansa imza atmıştı.

YORUM YAZ