MENÜ

Barcelona Başkanı Joan Laporta: Lionel Messi'nin buradaki hikayesi bitmedi!

Futbol dünyasını heyecanlandıran haber... Geçen sezon başında 19 yıllık Barcelona kariyerini sonlandıran ve PSG'ye transfer olarak büyük bir sürprize imza atan Lionel Messi için Katalan ekibinin Başkanı Joan Laporta'dan flaş bir açıklama geldi. Barça'nın patronu, "Lionel Messi'nin Barcelona'daki hikayesi bitmedi. Onun buradaki hikayesini tamamlamasını sağlamak bizim görevimiz" dedi, akıllara da 'Lionel Messi, Barcelona'ya mı dönüyor?' soruları geldi.

Barcelona Başkanı Joan Laporta: Lionel Messi'nin buradaki hikayesi bitmedi!

Geçtiğimiz sezon başında 'Barcelona'dan ayrılacak mı?', 'Hangi takıma gidecek?', 'Başka bir takımda yapabilir mi?' gibi sorular sorulan Lionel Messi sürpriz bir şekilde 2002'den bu yana bünyesinde bulunduğu ve efsaneleştiği Katalan ekibinden ayrılıp, sermaye devi PSG'ye imza atmıştı.

Haberin Devamı

35 yaşındaki yıldız için Fransa kariyeri ilk sezonunda çok parlak geçmemişti. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Arjantinli süperstar için Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan flaş bir açıklama geldi.

İspanyol medyasına konuşan Laporta, "Lionel Messi'nin Barcelona'daki hikayesi bitmedi. Onun buradaki hikayesini tamamlamasını sağlamak bizim görevimiz" dedi.

Barça patronunun bu sözleri yeniden futbol camiasını heyecanlandırdı ve akıllara 'Lionel Messi, Barcelona'ya mı dönüyor?' sorularını getirdi.

Messi geçen sezon PSG formasıyla 34 maça çıkıp, 11 gol, 15 asistle oynamıştı.

Barcelona Başkanı Joan Laporta: Lionel Messinin buradaki hikayesi bitmedi

YORUM YAZ