MENÜ

Barcelona - Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Turkish Airlines EuroLeague'de Anadolu Efes, Barcelona karşısına Final Four bilet için çıkacak. Çarşamba akşamı İspanya'da rakibine 34 fark yaparak seride 2-1 öne geçen temsilcimiz, kazanırsa 18 yıl aradan sonra Final Four'a kalacak. Peki, Barcelona - Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

Barcelona - Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Anadolu Efes bugün İspanya’da Final Four için sahaya çıkıyor. Barcelona serisinin ikinci maçında rakibine İstanbul’da mağlup olan ve saha avantajını kaptıran Lacivert-Beyazlılar, çarşamba akşamı deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 34 farkla 102-68 kazanıp 2-1 öne geçmişti. Bu akşam yine İspanya’da parkeye çıkacak olan temsilcimiz, kazanması halinde 18 yıllık Final- Four özlemine nokta koyacak.

Haberin Devamı

Barcelona - Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Palau Blaugrana’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 22:00’de başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

‘Her maçın hikayesi farklı’

2000 ve bir sonraki sezonda dörtlü finale kalan Efes, iki organizasyonda da 3. olmuştu. Kritik karşılaşma öncesi Anadolu Efes coachu Ergin Ataman, savunmada dirençli oynamaları gerektiğini söyledi. Ataman, “Seride her maçın hikayesi farklı oluyor. Cuma akşamı (bugün) yeni bir maç ve yeni bir mücadele olacak. İyi basketbol oynayıp, hücumda topu iyi paylaşmalıyız. Savunmada dirençli olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes ile Barcelona Lassa'nın 18. randevusu

Anadolu Efes ile Barcelona, EuroLeague'de bugüne kadar 17 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Efes 10 kez parkeden galip ayrılırken, Barca ise rakibini 7 kez mağlup etme başarısı gösterdi. İki takım bu sezon ise 5 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda lacivert-beyazlıların 3-2 üstünlüğü bulunuyor.

YORUM YAZ