MENÜ

Barça'da Arda Turan coşkusu

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ve kurmaylarının, Letonya maçındaki Arda'yı izledikten sonra övgü dolu ifadeler kullandıkları ortaya çıktı.

Barça'da Arda Turan coşkusu

Arda Turan'ın Letonya karşısında sergilediği performans Barcelona Kulübü'nde büyük heyecan yarattı.

Katalan ekibinin transfer yasağı nedeniyle ligin ilk iki maçında forma giymemesine ve maç eksiği olmasına karşın, yıldız futbolcunun oyunu büyük takdir topladı.

28 yaşındaki futbolcunun 90 dakika görev aldığı Konya'daki EURO 2016 eleme maçının Barcelonalı kurmaylar tarafından takip edildiği ortaya çıktı. As gazetesinin 'Arda Turan Luis Enrique'yi tatmin etti' başlığıyla verdiği habere göre, İspanyol çalıştırıcı mücadeleyi bizzat izledi.

Takıma katıldığından bu yana idmanlardaki performansı ve takıma uyumundan memnun olduğu oyuncuyla ilgili en büyük endişesinin maçlarda göstereceği performans olduğu belirtilen Luis Enrique'nin, Letonya maçındaki Arda'yı görünce büyük bir rahatlama yaşadığı belirtildi.

'Bu transfer büyük başarı'

Barcelona Teknik Direktörü'nün Arda Turan'ın oyununu kurmaylarıyla değerlendirdiği, "Maç eksiğinden kaynaklanan bazı eksiklikler karşılaşmanın bazı bölümlerinde göze çarpsa da, performansı oldukça iyiydi. Barcelona'ya çok katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Sadece fizik olarak iyi durumda olsun yeter. Arda transferi çok başarılı bir transfer olacak" şeklinde değerlendirme yaptıkları iletildi.

Hollanda maçı merakı

Arda Turan'ın Letonya karşısındaki başarılı futbolunun ardından Barcelona cephesinde gözlerin bu gece oynanacak Holanda maçına çevrildiği ifade edildi. Letonya'ya göre daha güçlü bir ekip olan Portakallar karşısında oyuncusunun performansını merak eden Luis Enrique ve yardımcılarının bu maç için ekran başında olacakları kaydedildi. (Skorer)

Haberin Devamı
YORUM YAZ