MENÜ

Barbaros Gözneli'den Manisaspor'a büyük vefa

Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi'nin ''Manisaspor 2. Lig'deyse Barbaros Gözneli'nin sayesindedir'' açıklamasının ardından Başakşehir'de görev yapan Barbaros Gözneli, twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Barbaros Gözneli'den Manisaspor'a büyük vefa

Mali açıdan zor günler geçiren ve Spor Toto 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Manisaspor'da Makukula krizi yaşanırken, eski dost Barbaros Gözneli'den destek geldi.

Ege ekibi 29 Haziran'a kadar Makukula'ya 1.9 milyon euro (10 milyon TL) ödemezse gelecek yıl 3. Lig'de mücadele edecekti. FIFA yetkilileri, Manisaspor'un savunmasını reddetmiş, 18 Haziran'a kadar Makukula ile anlaşılması gerektiğini iletmişti.

Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, konu ile ilgili Selim Manav'a açıklamalarda bulunurken, Manisaspor'un ligde kalmasında Başakşehir'in tercümanı Barbaros Gözneli'nin büyük payının olduğu ifade eden Başkan Baygeldi, "Makukula ile olan süreci bir tercüman arkadaşımız 8 yıl önce Manisaspor'da görev yapan Barbaros Gözneli başlattı. Tüm görüşmeleri kendisi yaptı ve orta yolu buldu. Manisaspor 2. Lig'deyse Barbaros Gözneli'nin sayesindedir. Barbaros kardeşimiz, Manisaspor'un kaderini değiştirdi" dedi.

''Benimkisi sadece bir vefa borcu ödeme''

Şu sıralar Başakşehir kulübünde tercüman olarak görev yapan Barbaros Gözeni, Manisaspor'a sahip çıkmaları gerektiğini belirtti ve ''Futbol sektöründe çalışmaya başladığım ilk kulüptür Manisaspor. Çok güzel anılarım var orada. Benimkisi sadece bir vefa borcu ödeme. Umarım tüm Manisalılar kulüplerine sahip çıkarlar ve el birliğiyle kulübü bu darboğazdan kurtarırlar'' ifadelerini kullandı.

Barbaros Gözneliden Manisaspora büyük vefa

Haberin Devamı
YORUM YAZ