MENÜ

Banu Ilıcalı kaç yaşında? Banu Ilıcalı kimdir? (Acun Ilıcalı'nın kızı)

Banu Ilıcalı kimdir? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Acun ılıcalı'nın Şeyma Subaşı'dan ayrılmasının ardından magazin gündeminin en merak edilen konularından biri oldu. Acun Ilıcalı ve ailesi hakkında bilgiler araştırılıyor... İşte Banu Ilıcalı hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Banu Ilıcalı kaç yaşında? Banu Ilıcalı kimdir? (Acun Ilıcalı'nın kızı)

Banu Ilıcalı'nın babası Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ndan boşandı. Acun Ilıcalı ve aile bireyleri merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nin ilk kızı Banu Ilıcalı'nın yaşı ve kim olduğu da merak ediliyor. Peki Banu Ilıcalı kaç yaşında? İşte Acun Ilıcalı'nın kızı Banu hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Haberin Devamı

Banu Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı'nın bilindiği üzere 4 kız çocuğu var. İlk evliliğini Seda Başbuğ ile yapan Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı. Daha sonra Zeynep Ilıcalı ile evlenen Acun Ilıcalı'nın 2 kız çocuğu daha oldu. Kısa süre önce Zeynep Ilıcalı ile yollarını ayıran Acun'un, uzun süredir sevgilisi olan Şeyma Subaşı'ndan da bir kız çocuğu var. 1990 doğumlu olan Banu Ilıcalı şu an 28 yaşında.

Sürpriz parti

Acun Ilıcalı, kendi şirketinde çalışan kızı Banı Ilıcalı'ya sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Bir odada toplanan dostları Banu Ilıcalı'nın yeni yaşını böyle kutladı.

Mutluluktan havalara uçan Banu Ilıcalı, babasını da yanına alarak cipiyle tur attı. Ünlü televizyoncu kızıyla fotoğrafını Instagram’da paylaşarak altına şu notu düştü: “Hep böyle gülümseyeceğin nice mutlu yılların olsun ve hep beraber kutlayalım.”

YORUM YAZ