MENÜ

Bandırmaspor'un acil 4 milyon TL'ye ihtiyacı var

TFF 1. Lig takımlarından Royal Hastanesi Bandırmaspor'da anlaşması tek taraflı feshedilen eski Teknik Direktör Serdar Bozkurt'a ödenecek 1 milyon TL'lik fesih bedeli sebebiyle ara transfer tahtası kapandı.

Bandırmaspor'un acil 4 milyon TL'ye ihtiyacı var

Kulüp yönetimi acilen 4 milyon TL'lik bir ödemenin yapılması gerektiğini ifade etti. Bordo-beyazlılarda pandemi dönemi sebebiyle gerekli desteklerin bulunamaması, otopark gelirlerinin düşmesi ve TFF ile iddia gelirleri üzerindeki temlikler yüzünden ekonomik açıdan zor günler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Yasal yollardan cevap vereceğiz

Bandırmaspor Yönetim kurulu üyesi Özer Aydın, ''Devre arası yaklaşıyor. 3 hafta sonra birinci devre bitiyor ve ikinci devre için bir transfer yasağı ile karşı karşıyayız. Maalesef bu transfer yasağını bizim kulübümüze yaşatan kişi önceki Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt. Bir zamanlar kendisi de başarılı olsun diye kulüp yönetimi ve Başkan daha önceki transfer yasağını açarak kendisinin de başarılı olmasını sağlamıştı. Aynı kişi maalesef bizi bu dönem transfer yasağı ile karşı karşıya bıraktı. Ancak biz güçlü bir yönetimiz, büyük bir şehiriz. Biz de kendisine yasal yollardan cevap vererek kulübümüzün haklarını savunuyoruz" dedi.

Bandırmaspor yönetimi Bandırma Belediyesi'nden destek bekliyor

Haberin Devamı

Bu süreçte Bandırma ilçesinin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Aydın, ''Bandırma belediye başkanımızın önderliğinde en kısa zamanda şehirimizin ileri gelen kurum ve kuruluşlarından oluşan “gelir yaratma komitesi” oluşturularak amacı Bandırmasporun gelişimi ve varlığını korumak olan Bandırmaspor vakfı üzerinden yardım , bağış vb gelir toplanmasını, destek verilmesini talep ediyoruz. Geçen hafta başkanımız Onur Göçmez belediye başkanımız Tolga Tosun'a çok samimi şekilde sıkıntıları ve olması gerekenleri anlattı ve Tolga Tosun da destek için çalışma yapacağını belirtti. Güzel haberlerini bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

YORUM YAZ