MENÜ

"Bana tekme attı"

“Pozisyonda rakibimin kırmızı kart görmesi aklımın ucundan bile geçmedi. 'Az ya da çok' ama tekmeyi vurdu bana. Hakemin kararını tartışmam. Ben hissettiğimi söylüyorum. Maçı kazanmak için ikinci golü bulmalıydık, olmadı”

"Bana tekme attı"

Fenerbahçe maçında takımını öne geçiren golü atan, Baroni’nin kırmızı kart gördüğü pozisyonda başrol oynayan Elazığsporlu Onur Ayık, FANATİK’e çarpıcı açıklamalar yaptı. Brezilyalı futbolcunun oyundan atılmasıyla ilgili konuşan Onur, “Benim kesinlikle rakibime kırmızı kart göstertmek gibi bir niyetim yoktu. Zaten hakemin verdiğini bile o anda göremedim. Aklımın ucundan bile geçmezdi. Hakemin kararını tartışamam. Ama ‘Az ya da çok’ ben tekmeyi yedim. Sonuçta rakibinize tekme atıyorsanız bunun karşılığı kırmızı karttır. Şiddeti tartışılır tabii ki ama bu da hakemin kararı. Onunla ilgili bir şey yapamam” açıklamasında bulundu. Attığı golü de yorumlayan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, şu ifadeleri kullandı:

İnanıyoruz, ligde kalacağız


“Topu aldığımda soluma çekeceğim belliydi. Bekir de beklediğimden daha kolay yatınca, vuruşa odaklandım. Fenerbahçe’ye karşı oynuyorsanız ikiyi bulacaksınız. Eğer bu performansımızı devam ettirebilirsek inanıyorum ki ligden düşme korkusu yaşamayacağız. Kesinlikle havaya girmiyoruz.”

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ