MENÜ

"Bana göre 7 puan yeterli olmaz"

Wolfsburg Teknik Direktörü Armin Weh, Beşiktaş ile yarın yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu maçı öncesi BJK İnönü Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

"Bana göre 7 puan yeterli olmaz"

Teknik direktör Armin Weh, karşılaşmanın Beşiktaş için çok önemli olduğunu belirterek, "Mutlaka kazanmaları gerekiyor. İleri çıkıp baskı kurmaları lazım. İlk maça oranla daha atak oynamak mecburiyetindeler. Kendimizi grupta sıkıntılı olarak görmüyoruz" dedi.

Bundesliga'daki Meinz maçında 3 gol yemeleri ve forvet hattında sıkıntılı olduklarının hatırlatılması üzerine Weh, "Bizim asıl sorunumuz forvet hattında değil. Bu, attığımız gollerden belli. Asıl sorunumuz savunmada. Aslında savunmada tedbir almaktan çok, orta sahamızın daha fazla çalışması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, gruptan çıkmak için 7 puanın yeterli olacağı şeklindeki görüşüne de katılmadığını ifade eden Armin Weh, "Bana göre, 7 puan gruptan çıkmak için yeterli olmaz" dedi. Wolfsburglu futbolcu Christian Gentner de Beşiktaş karşısına galip gelmek için çıkacaklarını söyledi.

Bu arada Wolfsburg, Beşiktaş maçı öncesi son çalışmasını BJK İnönü Stadı'nda yaptı. İlk bölümü basına açık tutulan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas ile taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ