MENÜ

Balotelli kalıyor

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, golcü oyuncu Mario Balotelli'nin kulübüyle sorun yaşamadığını ve takımda kalacağını söyledi.

Balotelli kalıyor

İtalyan basınına konuşan Galliani, ligde 11. sırada yer alan Milan’ın teknik direktörü Massimiliano Allegri’nin sezon sonuna kadar görevine devam edeceğini ve İtalyan teknik adamın Milan’daki geleceğinin daha sonra değerlendirileceğini açıkladı.

Galliani, son dönemde adı Chelsea ile anılan milli İtalyan golcü Mario Balotteli ara transfer döneminde Milan’dan ayrılacağı iddiasını da yalanladı.

"Balotelli ile aramızda kesinlikle hiçbir sorun yok" diyen Galliani, yıldız oyuncunun kontrat süresinin 2017’de sona ereceğini hatırlatarak, "Mario yıldızımız olmaya devam edecek. Hiçbir yere gitmiyor. Milan’da mutlu ve sözleşmesi bitene dek burada kalacak" şeklinde konuştu.

Balotelli’nin menajeri, hafta içinde İngiliz basınına yaptığı açıklamada, İtalyan oyuncunun devre arasında Chelsea’ye transfer olabileceğini ve Jose Mourinho ile tekrar aynı takımda görev alabileceğini belirtmişti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ