MENÜ

Balıkesirspor'dan ofsayt açıklaması

Balıkesirspor Kulübü, Samsunspor ile oynanan maçın ardından resmi hesabı üzerinden sert bir açıklama yaptı. Samsunspor maçında ofsayt nedeniyle iptal edilen gol nedeniyle açıklama paylaşan Balıkesirspor, Başkan Ümit Arslan imzalı bildiride mücadelenin hakeminin düdüğünü asması konusunda takipçi olacaklarını ifade etti

Balıkesirspor'dan ofsayt açıklaması

Balıkesirspor Kulübü, Samsunspor ile oynanan maçın ardından resmi hesabı üzerinden sert bir açıklama yaptı. İşte yapılan açıklamanın tam metni:

Haberin Devamı

Bugünkü maçımızda yaşananlar ve verilen kararlar artık sabrımızı taşırmıştır. Sezon başından bu yana hakem hataları yüzünden en fazla canı yanan takım olmamıza rağmen adalet ve eşitliğe olan inancımızdan dolayı sesimizi çıkarmadık ancak bugün takımımız sahada aslanlar gibi mücadele eden çocuklarımızın çalınan emekleri ve yaşanan hakem faciası bir kez daha tüm spor kamuoyunca görülmüştür. Adalet bir gün herkese lazım olacaktır ve her takıma eşit şekilde düdükler çalınıncaya kadar mücadelemiz devam edecektir. Balıkesirspor 1 milyon 300 bin nüfuslu şehrin takımıdır, şehrin en büyük markasıdır ve 50 yılını devirmiş bir çınardır ve kimse Balıkesirspor'un verdiği şanlı mücadeleyi sahada gösterdiği emeği masa başında hakem kararlarıyla çalamaz. Bugünkü maçın hakemine verilecek cezanın ve düdüğünü asması için konunun takipçisi olduğumuzu ve Balıkesirspor'un hakkını kimseye ama kimseye yedirmeyeceğimizi kamuoyuna bildiririz.

Haberin Devamı

Saygılarımızla

Balıkesirspor Kulübü Yönetim Kurulu Adına Başkan Ümit Arslan

YORUM YAZ