MENÜ

Balıkesirspor'da Yusuf Şimşek gitti, geldi, gitti!

Balıkesirspor'da kriz dolu 3 gün... Art arda alınan başarısız sonuçların ardından çarşamba günü teknik direktör Yusuf Şimşek istifa etti. Yönetim önceki gün hocayla yeniden anlaştı ve Şimşek göreve döndü. Aynı akşam Balkes sahasında Karagümrük'e 5-0 kaybedince, dün tecrübeli çalıştırıcının görevine son verildi.

Balıkesirspor'da Yusuf Şimşek gitti, geldi, gitti!

TFF 1. Lig’de 21. haftada Balıkesirspor'da teknik direktörlük koltuğuna oturan ancak istediği sonuçları alamayan Yusuf Şimşek'in geleceği sorgulanmaya başlanmıştı. 28 Haziran Pazar günü Hatay deplasmanında alınan 2-0'lık mağlubiyet bardağı taşıran son damla oldu. Bu yenilgiden 3 gün sonra tecrübeli hoca takımını düşünerek istifa etti. Ertesi gün ise Şimşek ile yeniden anlaşıldı. Aynı gün deneyimli çalıştırıcı takımının başında Karagümrük maçına çıktı ve Kırmızı-Beyazlılar 5-0 kaybedince Şimşek'le bir kez daha yollar ayrıldı!

Haberin Devamı

Dağlı: İstifa istemek hakkımız

Bu durumu Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı, "5-0'lık farklı mağlubiyetin ardından böyle bir istifa istemek hakkımız. Onurlu ve gururlu bir şekilde futbol oynanması gerekirdi. Kulübe gelirken maddiyatla ilgilenmediğini söylemişti ama bir gün önceki istifasında maddiyatı sorun etmişti. Bunların üzerine görevine son verdim" dedi.

'Yaşadıklarımın tarifi yok'

Şimşek'ten de açıklama gecikmedi. Başarılı teknik adam şu ifadeleri kullandı: "18 yıllık futbol, 10 yıllık da antrenörlük hayatımda iki gündür yaşadıklarımın tarifi yok. Bir gün önce takımın önünü açmak için istifa ediyorum ama yoğun baskılar sonucu takımın hedefe ulaştığını söyleyerek sezon sonuna kadar devam etmem için ikna ediliyorum. 1 gün sonra sadece başkan tarafından görevime son veriliyor."

YORUM YAZ