MENÜ

Balıkesirspor'da hasar büyük

Ligde 10 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Kırmızı-Beyazlılar, Kardemir Karabük'te bu unvanını yitirirken, puan tablosunda 6. sıraya geriledi. Balkes ayrıca cezalı duruma düşen Tomislav Glumac'ı da kaybetti. Hırvat savunmacı, Vartaş Elazığspor maçında formasından uzak kalacak.

Balıkesirspor'da hasar büyük

PTT 1. Lig’de Kardemir Karabükspor deplasmanında 3-0’lık skorla sezonun en ağır mağlubiyetini alan Balıkesirspor’da hasar büyük. Ligdeki 10 maçlık yenilmezlik unvanını Karabük’te bırakan Kırmızı-Beyazlı ekip bu bozgunla 3 basamak gerileyip 6’ncı sıraya inerken, savunmadaki en önemli oyuncusu Tomislav Glumac’ı da kaybetti. Zorlu randevuda dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Hırvat stoper, bu hafta ikinci basamaktaki Vartaş Elazığspor’la Balıkesir’de oynanacak kritik müsabakada forma giyemeyecek.

Stoperler belirsiz

Son iki maçta sakatlığı bulunan Hüseyin Tok’un yerine stoperde asıl pozisyonu sağ bek olan Cüneyt Köz’e görev veren teknik direktör Fikret Yılmaz’ın Vartaş Elazığspor sınavında Cüneyt’in yanında iyileşmesi halinde Hüseyin’i sahaya sürmesi bekleniyor. Hüseyin’in yetişmemesi durumunda savunmanın göbeğinde İlhan Eker-Cüneyt ikilisinin oynayabileceği bildirildi. Balıkesirspor’un ara transferde renklerine bağladığı İlhan, Multigroup Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında 18 kişilik kadroda yer almasına rağmen idman eksiği olduğu gerekçesiyle süre almamıştı.
DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ