MENÜ

Balıkesirspor, kalan 8 maçına odaklandı

TFF 1. Lig’de dün sahasında Altay’a 3-0 mağlup olan Balıkesirspor’un teknik direktörü Yusuf Şimşek, yenilginin sorumluluğunu üstlendi.

Balıkesirspor, kalan 8 maçına odaklandı

Balıkesirspor’un teknik direktörü Yusuf Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 6 haftalık yenilmezlik serisi sona eren ve düşme hattı ile arasındaki puan farkı 1’e düşen kırmızı-beyazlı ekibin çabuk toparlanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şimşek, şöyle konuştu:

"Mağlup olduğumuz için üzgünüz ama üzüntümüz bir gün sürmeyecek. Nasıl ki kazandığımızda sevincimiz bir gün bile sürmüyorsa, kaybettiğimiz zaman da üzüntümüz bir gün sürmeyecek. Hemen diğer maçımızın hazırlıklarına başlıyoruz. Ben futbolcu kardeşlerime inanıyorum. Fikrim dün de buydu, bugün de değişmedi. Altay maçıyla ilgili olarak bir hata varsa teknik direktör olarak hata benimdir. Demek ki ben hatalı takım çıkarmışım, ben hatalı taktik oynatmışım, ben takımı hazırlayamamışımdır. Sorumluğu kendi üstüme alıyorum."

Yusuf Şimşek, ligin bitimine 8 hafta kaldığını hatırlatarak, bu yükün altından en kısa zamanda kalkacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ