MENÜ

Balıkesirspor ilk 6'ya odaklandı

Türkiye 1'inci Ligi'nde son olarak evinde Şanlıurfaspor'la 1-1 berabere kalarak 20 puana ulaşan Balıkesirspor, cuma günü Manisaspor deplasmanında kazanarak ilk 6'daki yerini korumak istiyor.

Balıkesirspor ilk 6'ya odaklandı

Balıkesirspor'da Okan'ın cezasının sona ermesi, Oğuz'un iyileşmesi ise teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik direktör Can Cangök, "Önce Manisaspor'u, ardından Elazığspor'u yenerek ilk yarıyı 26 puanla kapatmak istiyoruz. İlk etapta Manisa deplasmanını kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Aynı oyun ve mücadeleyi sürdürürsek kazanırız" dedi.

Öte yandan kırmızı beyazlılarda ön libero Eray, bu sezonki performansıyla takımına önemli katkı sağladı. 2014-15'te Manisaspor'dan transfer edilen Eray, Balıkesirspor'daki ilk golünü kupada Balçova Yaşamspor'a atarken aynı sezon Süper Lig'de Trabzonspor filelerini de havalandırdı. Geçen sezon topu 3 direk arasından geçiremeyen 23 yaşındaki futbolcu, bu yıl Denizlispor'un ardından Şanlıurfaspor ağlarını sarsarak, takımını ikinci kez mağlubiyetten kurtardı.

VODAFONE İLE ANLAŞMA

Balıkesirspor'a maddi destek sağlanması için düzenlenen SMS kampanyalarına Vodafone operatörü aboneleri de eklendi. Daha önce Turkcell ve Avea ile işbirliği yapan kırmızı beyazlı kulüp, Vodafone'la da anlaştı. Kulübe destek olmak isteyen Vodafone abonelerinin BALIKESIRSPOR yazıp 4026'a SMS göndererek kampanyaya 5 TL'lik katkı yapabilecekleri açıklandı.

Coşkun YAMAN - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ