MENÜ

'Bakarsınız Hatır Kupası çıkarırlar'

Fatih Terim, hakemle ilgili sorulara çok keskin bir yanıt verdi: “Kişilere, kurumlara, stratejistlere... Hepsine sert ve ağır konuşacağım sezon sonunda ama şimdi ya sabır diyorum!”

'Bakarsınız Hatır Kupası çıkarırlar'

Kaybedilen 2 puan sonrası, “Golü bulamayınca bu tip maçlarda telaş başlıyor, panik başlıyor. Beklemediğimiz bir puan kaybı” yorumu yapan Fatih Terim, hakem Tolga Özkalfa’yla ilgili sorular sonrası sinirlendi: “Sezon başından beri dayandık ama bir insan nereye kadar dayanır, onu da bilmiyorum. Kişilere, kurumlara, stratejistlere... Hepsine sert ve ağır konuşacağım ama şimdi ya sabır diyorum! Bugün söyleyeceklerim, içinden çıkılmaz gibi görünen şu ortamda çok daha derin yaralar açabilir.” Aykut Kocaman’ın, “Herkes her maçı izliyor” yorumunu da değerlendiren Fatih Terim, “Büyük bir camianın teknik adamı olmak kolay değildir. Başkalarının emeklerine saygı göstermeyenler, kendileri de saygı beklememeliler” diyerek, sert bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

‘Federasyon ceza veremez!’

Terim şunları söyledi: “Her gün yeni bir gündemle uyanıyoruz. Bu oyuncuların çıkıp oynamaları bile bir mucize. Şimdilik 2 maç kaldı. Bir 3 maç daha yapıp bir hatır kupası konulabilir! Federasyonun Galatasaray’la ilgili bir tasarrufu var. 10 aydır niye yoktu? Ceza verebilecek mi? Bakın ceza verecek mi demiyorum. Verebilecek mi! Galatasaray’ın duruşunun ne olduğunu iyi bilirim. Bazılarına da öğreteceğiz.”

Metin Karabaş

YORUM YAZ