MENÜ

Bakan Kasapoğlu'ndan Para Tekvandoculara tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İtalya’da düzenlenen Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nda 5 altın, 2 gümüş, 5 bronz madalya kazanan Milli Sporcular ile 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları için 6 sıklette kota elde eden Milli Sporcuları kutladı.

Bakan Kasapoğlu'ndan Para Tekvandoculara tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İtalya’nın Bari kentinde düzenlenen Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nda 5 altın, 2 gümüş, 5 bronz madalya kazanan Milli Sporcular ile 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları için 6 sıklette kota elde eden Milli Sporcuları yayımladığı mesajla tebrik etti.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İtalya’nın Bari kentinde düzenlenen Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nda 5’i altın, 2’si gümüş, 5i bronz olmak üzere 12 madalya kazanan ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları için 6 sıklette kota elde eden Milli Sporcularımızı kutluyorum. Paralimpik Oyunlar için kota kazanan Meryem Betül Çavdar, Gamze Gürdal, Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız, Mahmut Bozteke, Fatih Çelik ve Mehmet Vasıf Yakut’a başarılar diliyorum. Uluslararası alanda ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçen herkese ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”

İHA

YORUM YAZ