MENÜ

Bakan Kasapoğlu, Şırnaklı öğrencilerin hayalini gerçekleştirdi

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Şırnaklı öğrencilerin hayalini gerçekleştirdi.

Bakan Kasapoğlu, Şırnaklı öğrencilerin hayalini gerçekleştirdi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şırnak'ın Silopi ilçesi Ilıcalar Köyü İlkokulu öğrencilerin sinema hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Sınıf öğretmeni Oğuzcan Şimşekkaya'nın, hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen öğrencileriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımı karşılıksız bırakmayan Bakan Kasapoğlu, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı.

Haberin Devamı

Hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen öğrencileri için okul sınıfında anlamlı bir etkinlik düzenleyen Şimşekkaya, film keyfi yaşayan çocukların mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Sınıftaki etkinliği, "Bir sinema gününün daha sonuna geldik. Biz sinemaya gidemiyorsak, sinema bize gelir" şeklinde paylaşan Şimşekkaya'nın ve çocukların hayali, Bakan Mehmet Kasapoğlu'nu harekete geçirdi.

Şırnaklı öğrenciler, Bakan Kasapoğlu'nun talimatıyla, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği 'Ver elini kardeşim' projesi kapsamında yaşamları boyunca unutamayacakları etkinliklere katıldı. İlk olarak Silopi Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden öğrenciler, gençlik merkezi üyeleriyle birlikte çeşitli etkinliklere katıldılar, şarkılar söylediler.

Haberin Devamı

"SINIFTA SİNEMA ORTAMI YARATMAK ADINA BÜTÜN İNCELİKLERİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞTIM

Sınıf öğretmeni Oğuzcan Şimşekkaya, öğrencilerini mutlu edebilmek için sınıfta bir sinema ortamı oluşturdu. Bunu gerçekleştirirken de bütün incelikleri düşünmeye çalıştı. Şimşekkaya, "Çocuklarımızın sinema biletlerine kadar her şeyi hazırladım. Amacım onlara sinema salonundaki ortamı bir nebze de olsa hissettirebilmekti. Bir gece önceden mısır patlattım. Çocuklara getirdim. Evlerine gitmeden önce biletlerini verdim. Daha sonra sınıflarına geldiklerinde bilet kontrolü yaparak onları sınıfa aldım. Sonrasında da diz üstü bilgisayarda film seyrettiler" diye konuştu

DHA

YORUM YAZ