MENÜ

Bakan Kasapoğlu, Galatasaray - Beşiktaş derbisini kaçırmadı

Nefes kesen Galatasaray - Beşiktaş derbisini Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Beşiktaş’ın Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil’le birlikte protokol tribününden izledi.

Bakan Kasapoğlu, Galatasaray - Beşiktaş derbisini kaçırmadı

Sonucu merakla beklenen ve bir bakıma şampiyonluğun kaderini direkt etkileyen Galatasaray-Beşiktaş arasındaki mücadelede tüm gözler, Türk Telekom Stadı’ndaydı.

Haberin Devamı

Nefesleri kesen kapışmayı birçok ünlü isim takip etti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da, derbiyi kaçırmayanlar arasındaydı.

Stattaki yerini alan Kasapoğlu, 90 dakikayı Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Beşiktaş’ın Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil’le birlikte protokol tribününden takip etti.

Tebrik edip ayrıldı

Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı Fikret Orman ise maçta yoktu. Mücadelenin bitiminin ardından Kasapoğlu, her iki tarafı da gösterdikleri mücadeleyen dolayı tebrik edip, stattan ayrıldı.

Bu arada A Milli Takımımız’ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu da izledi. Luce’nin hemen yanında ise Ay-Yıldızlılar’ı çalıştırdığı dönemde yardımcısı olan Tayfur Havutçu yer aldı.

YORUM YAZ