MENÜ

"Bahane yok"

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

"Bahane yok"

Bank Asya 1’inci Lig’inde alınan her 1 puanın çok önemli olduğunu ifade eden Kalpar, puanın yanında ikili averaj ve bir golün dahi büyük önem kazandığını kaydetti. Sezon sonunda bir puanla, bir golle ya da ikili averajla şampiyon bile olunabileceği gibi küme de düşülebileceğini ifade eden Kalpar, şöyle konuştu:

“Bu yüzden ligde her puanın ve her golün ayrı bir önemi var. Rizespor olarak mümkün olduğu kadar sahaya doğru şeyleri yansıtan ve kazanma arzusunu, hırsını, isteğini üst düzeyde tutarak yola devam etmek istiyoruz. İyi takımlara karşı diğer takımların konsantresi ve motivasyonu üst düzeydedir. Rizespor’da bu ligin iyi ekiplerinden biridir. Ama hedefi yakalamak isteyen iyi bir takım olarak zorlukların üstesinden gelecek gücümüz var.”

"HİÇBİR BAHANENİN ARKASINA SIĞINMAYACAĞIZ"

Lig’de üst üste 3 önemli maç oynayacaklarını ifade eden Kalpar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şampiyonluğa oynayan bir takım her maçı kazanma adına uğraş göstermek zorundadır. İlk 5 maçımızdaki rakiplerimizden 4’ü şampiyonluğa oynuyor. Biz bunların ilk ikisinden 4 puan alarak iyi geçtik. Lige iyi başlangıç yaptık. Göztepe ile sahamızda oynayacağız. Kazanabilme adına her şeyi yapacağız. Zaten bunu yapamayan istediğini alamaz. Maçlarımızı tek tek düşünüyoruz. Göztepe ile karşılaştıktan sonra Elazığ ile deplasman da hemen ardından da Kasımpaşa ile sahamızda oynayacağız. Her maçı tek tek değerlendiriyoruz. Bir haftada 3 maç oynayacağız ve hiçbir bahanenin arkasına sığınmayacağız. Oyuncularım sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edecek. Onlara güveniyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ