MENÜ

Babel yorumu: Para almadı diye...

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel 32. yaş gününe özel oldukça ilginç bir paylaşım yaptı. Kendisini eleştiren spor adamlarının konuşmalarının yer aldığı video klibi sosyal medyadan paylaşan Babel, "Bir yıl daha uçtu. Bugün benim doğum günüm ve aynı gün tekrar takıma katılabileceğim gün" yazarak kendisini eleştirenlere gönderme yaptı. Babel'in yayınladığı görüntülerde Cem Dizdar'ın da eleştirisi vardı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş forması giyen Ryan Babel'in son günlerde istediği ücreti alamadığı için takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Sosyal medyadan 32. yaş gününe özel bir paylaşım yapan Ryan Babel, adeta gündem yarattı.

Haberin Devamı

Kendisini eleştiren spor adamlarının konuşmalarının yer aldığı video klibi sosyal medyadan paylaşan Babel, "Bir yıl daha uçtu. Bugün benim doğum günüm ve aynı gün tekrar takıma katılabileceğim gün" yazarak kendisini eleştirenlere gönderme yaptı.

Babel'in yayınladığı görüntülerde Cem Dizdar'ın da eleştirisi vardı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bir izleyicinin "Ryan Babel, 'Medya olarak bana haksızlık yapıyorsunuz, maaşıma kadar konuşuyorsunuz. Ben sözleşme yenilerken iyi topçu, Beşiktaş elinden kaçırmasın' diyenlere mesaj olarak yapmıştır" şeklindeki yorumu üzerinden konuştu.

Babel hakkında iyi ya da kötü topçu gibi eleştiri yapmadığını ifade eden Cem Dizdar, "Ben Babel'le ilgili değilim. Futbolcuyla ilgili değilim. İlgili olduğum futbolcu Abdülkadir, Dorukhan, Hüseyin... Ben kulüple ilgiliyim. 'Paranı harcama!' Burada ben Babel demiyorum. Söylediğim şey kulübe. Para almadı diye performans göstermeyen oyuncuyla pazarlık da yapma" dedi.

YORUM YAZ