MENÜ

Babel geldi, Ajax durdu

Devre arasında Galatasaray'dan Ajax'a geçen Ryan Babel'in şansı gülmüyor. Hollandalı kanat oyuncusu, 19 Ocak 2020 tarihinde Ajax'a gelirken bu tarihten sonra takımı 5 kez kaybetti ve iki kulvarda iddiasını yitirdi.

Babel geldi, Ajax durdu

Sezon başında Galatasaray'a gelen ancak istediği performansı gösteremeyip Fatih Terim tarafından gönderilen Babel, ülkesinin köklü takımı Ajax'a geçmişti. Hollandalı kanat oyuncusu, 19 Ocak 2020 tarihinde Ajax'a transfer olurken bu tarihten sonra takımı 5 kez kaybetti ve iki kulvarda iddiasını yitirdi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi ve Hollanda Kupası'nda elendi

Ajax, UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu aşamasında geçtiğimiz ay İspanyol ekibi Getafe'ye 0-2 ve 2-1'lik skorlarla elenirken dün gece de Utrecht karşısında Hollanda Kupası'nda 2-0 kaybedip elendi. Babel'in görev yaptığı Ajax önceki hafta ligde Heracles'e 1-0 ve bu haftada AZ Alkmaar'a 2-0 yenildi ve iki takım arasında puanlar eşitlendi.

Son 5 maçın 4 tanesini kaybetti

Ajax son beş resmi maçının dört tanesini yitirirken ligde avantajını kaybetti. Ajax, Babel'in geldiği tarihten bu yana ise 11 resmi maçta 5 kez yenildi. Babel bu maçlarda 9 kez forma giyerken sadece 1 gol atabildi.

YORUM YAZ