MENÜ

Babanız için en iyi hediye!

Teknoloji tutkunu babanız için en iyi notebook'u seçmenize yardımcı oluyoruz!

Babanız için en iyi hediye!

Babalar gününde babanıza bir notebook almayı istediğinizden eminsiniz. Sonuçta notebook, tüm ailenizle birlikte kullanabileceğiniz, aynı zamanda babanızın bolca zaman geçireceği harika bir cihaz. Sorun şu ki, yalnızca 2 gününüz kaldı ve alacağınız notebook'un hangisi olacağına hala karar veremediniz. O halde bize kulak verin, çünkü birazdan, babanızın hak ettiği o en iyi Toshiba notebook'u seçmenizi sağlayacağız!

Haberin Devamı

Notebook Toshiba'dır!

Öncelikle babanızın hangi sınıfa ait olduğunu belirlememiz gerekiyor. Daha çok oturduğu yerden çalışan, en son teknolojilerden vazgeçemeyen, güçlü bilgisayarları seven bir babanız mı var? O halde babanız, teknolojik bir baba! Babanız sürekli dolaşıyor ve işini gittiği her yerde çabucak bitirmek istiyorsa ve pili bitmiş notebook'lardan nefret ediyorsa, o zaman mobil babanız var!

Babanızın hangi tür olduğunu belirlediğimize göre, sıra tavsiyelerimize geliyor. Devam etmek için sonraki sayfamıza tıklamanız yeterli.


Sorunsuz bir notebook istiyorsanız, cevap Toshiba!

Babalar gününde yapmak isteyeceğiniz en son şey, onu sevincini kursağında bırakacak, sorunlu bir hediye almak olacaktır. Bu yüzden Toshiba notebook'lardan başka yere bakmanıza hiç gerek yok! Neden mi?

Haberin Devamı
  • Babalar için en ideal notebook, Toshiba'dır. Çünkü Toshiba, dünyanın en sağlam notebook'larını üretir. Küçük kazalarda notebook'unuz hemen kendini koyuvermez, babanız gibi sağlam durur.
  • Babanızın işini garantiye almayı sevdiğini biliyoruz. Toshiba notebook'lar, sadece sağlam olmakla yetinmez, bu sağlamlığını 5 yıllık garantiyle tamamlar. Toshiba, notebook'larına 5 yıllık garanti veren tek firmadır, baban gibi güvenilirdir.
  • Babalar ilklere ve teknolojiye önem verirler. O halde ona gerçek bir notebook satın almalısınız. Notebook denince akla ilk olarak Toshiba gelir, çünkü Toshiba, ilk notebook üretimini gerçekleştiren Dünya markasıdır. 30 yıllık üstün Toshiba uzmanlığı ve deneyimiyle en yüksek teknolojiyi sunar.

  • Babalar Japon teknolojilerine hayrandır. Toshiba, Toshiba Japon teknolojisinin, dünyaca bilinen yegane markasıdır. Babalar tabi ki işini bilirler :-)
  • Babalar aile ekonomisine önem verir. Garanti internet ya da cep şubesine giriş yapar, Toshibashop.com.tr'de geçerli yüzde 15 indirimi kaçırmaz.
  • Çünkü hiçbir baba, bir Toshiba notebook'a hayır diyemez!

Ve babanız için doğru notebook'u seçiyoruz! Son adım için sonraki sayfamıza tıklayın.


İşte Toshiba notebook tavsiyelerimiz!

Teknolojik babalar

Babanız, kendisi gibi güçlü, karşısına çıkacak en zorlu görevlerin bile altından kalkabilecek bir bilgisayara sahip olmayı seviyor. İş yapmak kadar eğlenmeyi de seven babanız için hiçbir zaman takılıp, yavaşlamayan, sorunsuz bir notebook almak istiyorsunuz.

Teknolojik babalar için en iyi Toshiba notebook'lar:

- Toshiba Qosmio X70-B

- Toshiba Satellite P50-B


Mobil babalar

İşi gereği sıkça gezen, seyahat eden bu sırada yanında en son teknolojileri taşımayı seven bir babanız mı var? O halde babanızı yarı yolda bırakmayacak, pil ömrü uzun bir notebook bulmalısınız. Dahası bu notebook, ağırlığıyla babanızı yormamalı - aksine kuş gibi hafif olmalı. En önemlisi, her türlü koşula ayak uydurabilmeli, şekilden şekle girebilmeli. Tabi, tüm bunların yanında en üst düzey özelliklerden ve performanstan ödün vermemeli.

İşte mobil babanız için en iyi notebook'lar:

- Toshiba Kirabook

- Toshiba Satellite L50B

- Toshiba Satellite L10W

Önemli not: 5 yıl garanti kampanyası, 31 Temmuz'a kadar tüm Toshiba notebook modellerinde devam edecektir.

Toshiba Notebook serileri

Kendinize en uygun notebook'u seçmek mi istiyorsunuz? O zaman Toshiba Shop'taki avantajlı fiyatları kontrol etmek için aşağıdaki başlangıç noktalarını kullanabilirsiniz:

Haberin Devamı
  • Satellite Serisi
  • Portege Serisi
  • Tecra Serisi

Kaynak: CHIP Online

YORUM YAZ