MENÜ

Aziz Yıldırım'ın Pereira'ya tek şartı

F.Bahçe Başkanı'nın, Vitor Perreira ile anlaşmadan önce yeni sezon hazırlıklarının Topuk Yaylası'nda yapılmasını istediği ve tesisle ilgili sunumda bulunduğu öğrenildi.

Aziz Yıldırım'ın Pereira'ya tek şartı

Başkan Aziz Yıldırım’ın, Teknik Direktör Vitor Perreira ile anlaşmadan önce tek bir şart öne sürdüğü ortaya çıktı.
Yıldırım yeni sezon hazırlıklarının Topuk Yaylası’nda yapılmasını isterken, hem Portekizli hocaya, hem de Sportif Direktör Terraneo’ya tesislerle ilgili özel bir sunumda bulundu.

Yıldırım, kulübün buraya büyük bir yatırım yaptığının altını çizdi ve yurt dışını kabul edemeyeceğini kaydetti. Teknik Direktör Pereira da Yıldırım’ın bu şartını kabul ederken, özel maçların da Türkiye’de oynanabileceğini belirtti. Portekizli hoca hatta bu durumun kendisi için bir avantaj olacağını ifade ederek, “Türkiye’yi tanımıyorum. Bu sayede de hem ülkeyi hem de insanları tanıma şansım daha kolay olacak. Tesisler zaten mükemmel. Dünya’da çok az kulübün sahip olduğu olanaklar sağlanmış görünüyor. Yurtdışına gitmeye gerek yok” dedi.

Perreira’nın şartı ise çok sayıda hazırlık maçı yapılması oldu. Takımı tanıması ve sistemini oturtabilmesi için Portekizli hoca en az 8 takım ile oynamak istediğini, bu sayının daha da artabileceğini söyledi. İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve ekibinin bu organizasyonu ayarlayabilmek için yoğun mesai harcadığı bildirildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ