MENÜ

Aziz Yıldırım'dan teşekkür mektubu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım avukatları aracılığı ile yolladığı mesaj ile dün Manisaspor karşısında stadyumu dolduran kadın taraftarlara teşekkür etti.

Aziz Yıldırım'dan teşekkür mektubu

Şike Soruşturması kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Manisaspor maçında yaklaşık 50 bin bayan ve çocuk taraftarın Şükrü Saracoğlu Stadı’nı doldurması karşısında çok duygulandı. Bu sahne karşısında taraftara teşekkür etme gereği duyan Yıldırım, kaleme aldığı mektupta şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

‘Taraftarımıza teşekkür ediyorum’

Dün, bir kez daha izledim sizleri; genç yaşlı demeksizin bilet için oluşturduğunuz uzun kuyrukları, formalı gençleri, çocukları, hanımları gördüm. Hep bir ağızdan ‘Fenerbahçe’ deyişinizi dinledim. Fenerbahçe’ye, bizlere verdiğiniz büyük desteği hissettim. Bana bu duyguları yaşatan; Fenerbahçe’nin, büyüklüğü dışında apayrı bir hissiyat, aidiyet, sevgi olduğunu gösteren, tarifi imkansız büyüklükteki taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

‘Bu sevda hiç bitmeyecek’

Ben; yıllarca bu birliğin, desteğin, aile hissiyatının, kadın erkek; genç yaşlı demeksizin, tek bir fark olmaksızın oluşan sevgi selinin gücü ve bunun daha da büyümesinin hayali ile çalışmış, gecemi gündüzüme katmıştım... Dün hep birlikte bir kez daha bunu başardığımızı gördüm. Fenerbahçemizi el birliği ile nasıl daha da büyüttüğümüzü gördüm... Başkanlık görev sürem boyunca (13 yıldır), Fenerbahçem’den ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldım. Şimdi O’nu uzaktan izlerken O’nu ne kadar sevdiğimi daha iyi anlıyorum, duyduğum o imkansız sevgi sanki içimdeki özlemle birlikte katbekat büyüyor. Ve ben, Aziz Yıldırım; Biliyorum ki, Fenerbahçe sevdası yaşadığım süre boyunca beni asla terk etmeyecek...

Yönetimden teşekkür

Haberin Devamı

Yönetim, Manisa maçında tribünleri dolduran bayan ve çocuk taraftarlarına teşekkür etti. Resmi siteden yayınlanan mesajda, “Bir olmanın bilinci bizim ki... Bu, kalbi sadece arma aşkıyla atanların, bu, son sözü Fenerbahçe olanların haykırışı... Sonsuz teşekkürler, 1907’den sonsuza, ‘Türkiye’nin En Büyük Ailesi’ne” ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ