MENÜ

Aziz Yıldırım yorgun, Ali Koç gergin

Fenerbahçe’de değişimi isteyenlerle direnç gösterenlerin seçimi olacak. Aziz Yıldırım yorgun görünüyor. Tek vaadi hesaplaşmak. Ali Koç ise sinirli ve gergin. Beden dili heyecanlı, stresini çok belli ediyor.

Aziz Yıldırım yorgun, Ali Koç gergin

İletişim Uzmanı Hülya Coşkun, başkan adaylarının beden dillerini yorumladı.

Seçim stratejileri hazırlanırken Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un nasıl bir yol izleyeceklerini bilmeleri gerekiyor. İnsanlar neden onlara oy versin? Bunları algı yönetimiyle etkilemeleri gerekiyor. Bu seçim Fenerbahçe’de değişimi isteyenlerle direnç gösterenlerin seçimi olacak. Direnç gösterenlere bakarsak duygu ön planda. Bu kitle, “Aziz Yıldırım bu kulübe çok önem verdi, 1 dönem daha ona şans tanımalıyız” diyorlar.

Mosturoğlu’na bırakmak hata
Aziz Yıldırım’ı dinlediğimiz zaman değişime dair, Ali Koç’un oylarını kendine transfer edecek bir söylem içerisinde olduğunu göremiyoruz. Tek vaadi hesaplaşmak. Bence seçim stratejisi yanlış. Çünkü artık taraftar için Aziz Yıldırım kredisini doldurmuş birisi. Ayrıca Yıldırım, yorgun görünüyor. İletişimi Şekip Mosturoğlu’na bırakmasa bence büyük hata.

İletişimciler spordan uzak

Ali Koç ise profesyonel iletişimcilerle konuşuyor. Orada da ise iletişimciler spordan çok uzak.F Sinirli ve seçim sürecinde gergin. Yaptığı konuşmalardaki beden dili çok heyecanlı. Stresini çok belli ediyor. Taraftar sakin bir lider ister. Aziz Yıldırım’ın söylediklerini kabullenip, kendi doğrultusunda sakin bir şekilde ilerlemeli, kavga etmemeli. Sosyal medyada güçlü ama ‘Tam zamanı şimdi’ sloganı zayıf.

Haberin Devamı
YORUM YAZ