MENÜ

Aziz Yıldırım, Pereira'yı neden maça çağırdı?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, voleybol maçına Vitor Pereira'yı özel olarak davet ettiği ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım, Pereira'yı neden maça çağırdı?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Süper Lig ve Avrupa’da oynanacak kritik maçlar öncesi Teknik Direktör Vitor Pereira’ya destek vermeye devam ediyor. Bu desteğin en somut göstergesi önceki akşam Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı’nın sahasında Eczacıbaşı Vitra’yı 3-1 yendiği maçta yaşandı.

Başkan Yıldırım bu mücadeleyi tribünde Pereira ile birlikte izledi. Bu tablo tesadüf değil, planlı bir mesajdı. Aziz Yıldırım maç günü Pereira’yı salona davet etti. Önce şaşıran, ardından bu davetten büyük mutluluk duyan Portekizli hoca soluğu maçın oynandığı Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda aldı. Pereira maçı da Başkan Yıldırım ve yöneticilerle birlikte izledi.

Daha önce çalıştığı teknik adamlara görev süresi boyunca sahip çıkan Başkan Aziz Yıldırım aynı tutumu Pereira için de sürdürüyor. Yoğun eleştirilerden bunalan Pereira bu davet ve yakın ilgiden dolayı büyük moral bulurken, yönetimin desteğini de arkasında hissetti. Sarı-lacivertli teknik adam maçta hem Başkan Yıldırım hem de yöneticilerle sohbet etme fırsatı da yakaladı.

Aziz Yıldırım voleybol maçında teknik direktörü ile bir araya gelerek hem camiaya hem de kamuoyuna Pereira’nın arkasında olduğu mesajını verdi. Daha önce Pereira için çıkan “gönderilecek” haberlerine yazılı olarak cevap veren Yıldırım, Portekizli hocanın yanında olduğunu voleybol maçında verilen fotoğrafla bir kez daha göstermiş oldu.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ