MENÜ

Aziz Yıldırım: Messi, Ronaldo, Robben hayal değil...

Fenerbahçe ve Yandex dev bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki 1907 tribününde gerçekleştirilen imza törenin Aziz Yıldırım ve Yandex CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ katıldı. Aziz Yıldırım'ın taraftara seslendiği ve "Messi, Ronaldo, Robben hayal değil." dediği imza töreninde espriler de havada uçuştu.

Aziz Yıldırım: Messi, Ronaldo, Robben hayal değil...


Fenerbahçe ve Yandex dev bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

İmza törenine Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve Yandex Türkiye yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Yalçındağ da katıdı.

Mehmet Ali Yalçındağ, "Avrupa'da başarılı bir Fenerbahçe hedefi var. Sayın başkan Şampiyonlar Ligi'nde Bayern'i mi, Barcelona'yı mı istersiniz?" diye sordu. Aziz Yıldırım ise "Parayı ver, ondan sonra konuşuruz" cevabını verince salonda kahkahalar yükseldi.




İşte İmza töreninde yapılan açıklamalar:

"Ne ben, ne de Fenerbahçeli zenginler..."


Bizim gücümüz taraftar. Tüm transferleri taraftarlarımızın katkılarıyla yaptık. Ne Aziz Yıldırım ne de Fenerbahçeli zenginler transferlerde katkı yapmadı. Yandex'le yaptığımız anlaşma 3 yıl devam edecek. Fenerbahçe yılda 100 milyon Dolar'lara gidecek kazanç sağlayabilecek.

"Robben, Messi, Ronaldo hayal değil"

Ibrahimovic, Robben, Messi ve Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelmesi bu projeyle hayal değil. Ben de bilgisayar bilmiyordum. Şimdi öğrendim. Artık sadece arama motoru olarak Yandex kullanacağım. Tüm Fenerbahçe taraftarlarını Yandex kullanmaya davet ediyorum.





Mehmet Ali Yalçındağ:

Avrupa'da başarılı bir Fenerbahçe...


"Aziz Yıldırım'ın hedefi bu sene UEFA, gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Bu hedefler bizi heyecanlandırdı. Yandex'ten bir yıl için günde 25-30 arama yapıldığı takdirde Yandex, F. Bahçe'ye bir kişi için 36 Dolar ödeme yapacak.

Bu aramalar artarsa Fenerbahçe'ye yapılan ödeme tabii ki artacak. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde hangi takımla yarı final ya da final oynayacağını bilemem. Bayern mi olur, Barcelona mı olur bilemem. Sayın başkan kimi istersiniz?"

Aziz Yıldırım bu sorunun üstüne ise "Sayın Yalçındağ sen parayı ver, ondan sonra konuşuruz" açıklamasını yapınca törendekiler kahkahaya boğuldu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ