MENÜ

Aziz Yıldırım: Gerekirse transfere devam edeceğiz

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yakın gelecekteki yol haritasını açıkladı.

Aziz Yıldırım: Gerekirse transfere devam edeceğiz

Hüsranla biten sezonun ardından verdiği sözü tutup takımı baştan aşağı yenileyen ve yıldız transferlerle Fenerbahçe’nin çıtasını çok yukarıya çeken başkan Aziz Yıldırım, kulübün yakın gelecekteki yol haritasını çıkardı.

Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donetsk’e elenmelerinin dünyanın sonu olmadığına vurgu yapan sarı-lacivertlilerin 1 numarası kurulan yeni takımın zamana ihtiyacı olduğunu söylerken, transfer defterini kapatmadıklarını da bizzat açıkladı.

Yakın çevresiyle gerçekleştirdiği sohbette Fenerbahçe’nin gelecek sezon çok can yakacağını ima eden başkan, şu ifadeleri kullandı:

“Bu sene kısmet olmadı ancak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmak istiyoruz. Bunun yolu da Süper Lig’de şampiyonluktan geçiyor. Takviyeler konusunda takımın neye ihtiyacı varsa ona göre oyuncu alınır. Gerekirse transfere devam edeceğimizi de herkes bilsin. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki bu takım daha çok yeni. Oyuncuların zamana ihtiyacı var. Burada taraftarımıza da büyük iş düşüyor. Sabırlı olmaları şart.

‘TARAFTARLARI MUTLU EDECEĞİM’

Gelecek sezondan bahsediyoruz ama bu yıl da UEFA Avrupa Ligi’nde gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Oyuncuların birbirlerine alışmasıyla bence iyi işler yapabiliriz. Gelecek sezon ise Devler Ligi’nde en az çeyrek ve yarı final hedefliyoruz. Bu çerçevede oturan takımın üzerine yine dünya çapında ses getirecek 3-4 transfer daha gerçekleştireceğiz. Böylece kadromuz daha da kuvvetlenecek.

Tek bir düşüncem var o da taraftarlarımızın mutlu olması. Ben görevimin başında olurum ya da olmam ama Fenerbahçe iddiasını her kulvarda mutlaka göstermeli. Biz bir dünya kulübüysek eğer şanımıza yakışır işler yapmalıyız. Böylece sesimizi herkese duyaracağız.”

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ