MENÜ

Aziz Yıldırım fedakarlık bekliyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezona bir hayli iddialı giriyor.

Aziz Yıldırım fedakarlık bekliyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezona bir hayli iddialı giriyor. Şampiyonluğun kaybedilmesiyle büyük üzüntü yaşayan Yıldırım, hem taraftarı heyecanlandıracak, hem de ciddi başarılara imkan sağlayacak transferler için ciddi bir bütçe belirledi.

Mazbata töreninin yapıldığı ilk yönetim kurulu toplantısında tek tek hedeflerini ve projelerini açıklayan Başkan Yıldırım, yeni çalışma arkadaşlarından beklentilerini de sıralarken çarpıcı ifadeler kullandı.

4. yıldızı takacağız


Bu sezon hem 4. yıldızı takacaklarını, hem de Şampiyonlar Ligi’ne kalacaklarını kaydeden sarı-lacivertli kulübün başkanı, çok iyi bir takım kurulacağını, bunun için hiçbir fedakarlıktan ve paradan kaçınmayacaklarının altını çizdi.

Yıldırım, önlerinde yapılacak çok iş olduğunu da söylerken, “Sizden 24 saatinizi bu kulübe vermenizi istiyorum. Yeri geldiğinde benden erken gelip, benden geç çıkacaksınız. Ciddi ve yoğun bir tempo bizleri bekliyor. Herkes kendini buna göre ayarlasın. Bu tempoyu kaldıramayacak olan varsa şimdiden söylesin*” diye konuştu. Başkanın bu sözlerine tüm yöneticilerin destek verdiği, kulübün daha da ileriye gitmesi için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini belirttikleri öğrenildi.

Geçen hafta mazbatalarını alan yönetim salı günkü toplantıda da görev dağılımını gerçekleştirecek.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ