MENÜ

Ayşe Begüm Onbaşı'dan Cumhurbaşkanı'na teşekkür mesajı

Dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Cumhurbaşkanı'nın 'Türkiye seninle gurur duyuyor Ayşe kızım' paylaşımına duyarsız kalmadı...19 yaşındaki sporcu, "Türk gencinin ve kadınının gücünü gösterdiğim için ayrıca mutluyum' sözleriyle cevap verdi.

Ayşe Begüm Onbaşı'dan Cumhurbaşkanı'na teşekkür mesajı

2016'da gençlerde dünya şampiyonluğuna ulaşan milli cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı başarısını bu kez büyüklerde altına uzanarak taçlandırdı. Azerbaycan'da düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak 1.'lik kürsüsüne çıkan milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, kendisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Haberin Devamı

Milli sporcu Onbaşı, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini tebrik ettiği mesajı alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: "Sayın Cumhurbaşkanım, destek ve emekleriniz için teşekkür ederim. Türk gencinin ve kadınının gücünü gösterdiğim için ayrıca mutluyum. Kızınız altın madalya ile geliyor.”

Ayşe Begüm Onbaşıdan Cumhurbaşkanına teşekkür mesajı

Telefonla da tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye seninle gurur duyuyor Ayşe kızım. Senin ve tüm genç evlatlarımın başarılarının devamını canı gönülden diliyorum. Gözlerinden öpüyorum. Nice şampiyonluklara" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan ayrıca, milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı’yı telefonla da arayarak tebrik etmişti. Bu arada milli sporcumuz daha önce gençlerde 2016'da şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Haberin Devamı

'Madalya canavarı' lakabıyla tanınan Ayşe Begüm, ulusal ve uluslararası 36’sı altın 60’tan fazla madalya elde etmişti.

YORUM YAZ