MENÜ

Aysal'dan çılgın prim!

Kritik maçlar öncesi Florya'daki buluşmada, Ünal Aysal, Mancini'ye, "Beşiktaş'ı yenelim, Chelsea'yi de eleyelim. 1 milyon dolar paket prim cebinizde" müjdesini verdi.

Aysal'dan çılgın prim!

ŞAFAK KAYARLAR

Akşam gazetesinin haberine göre, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Çilek’lerden derbi ve Chelsea maçlarında çok şey bekliyor. Antalya maçında oyundan alındıktan sonra yaşananlar yüzünden küskün olduğu öne sürülen Drogba dünkü Aysal-Mancini zirvesinde tartışılan ilk konu olurken, Beşiktaş ve Chelsea maçları primleri de masaya yatırıldı. Mancini rapor verirken Aysal, "Büyük oyunculardan, beklentiler de büyük oluyor. O yüzden eleştiriler olabilir. Ancak ben Drogba'nın sahada yapılan eleştirilere gereken cevabı vereceğine inanıyorum" dedi.

EN İYİ TANIYAN KİŞİ

Aysal, "Büyük oyuncular büyük maçlarda sahne alır. Beşiktaş ve Chelsea maçları da tam ona göre. Bu maçlarda yapacağı işlerle bizi mutlu edeceğinden kuşkum yok" ifadesini kullandı. Aysal, Sneijder’dan da çok şey beklerken, son dönemdeki performansını övdü. Mancini de Drogba'nın bu süreci atlatacağına inandığını ve ondan goller beklediğini de belirtti.

ADAM BAŞI 55 BİN

Fikstürün Drogba'yı zorladığını öne süren İtalyan Hoca, "Tecrübesi de yeter" sözleriyle güvenini gösterdi. Öte yandan Aysal, görüşme sonunda ise kafasındaki primleri de açıkladı. Mancini'ye, "Derbiyi kazanalım Chelsea'yi de eleyelim. 1 milyon dolar paket prim cebinizde" müjdesini verdi. Mancini bu müjdeyi takıma iletirken, G.Saraylı futbolcular derbiyi ve turu geçmeleri halinde adam başı tam 55 bin dolar kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ