MENÜ

'Aysal çağ atlatır'

Galatasaray'ın eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Ünal Aysal'ın olası bir seçimde aday olup seçilmesi halinde, kulübe çağ atlatacağını söyledi.

'Aysal çağ atlatır'

Sarı-Kırmızılı ekipte uzun yıllar yöneticilik yapan Ergun Gürsoy, gündemle ilgili Radyospor’da Özgür Sancar’ın programına açıklamalar yaptı. Gürsoy, ilk olarak Ünal Aysal’ın adaylığına değinerek, “Kendisi yakından tanıdığım bir isim. Aday olursa sevinirim. Kalitesi, kapasitesi iş adamlığı buna müsait. Oluşturacağı yönetim de kendisi gibi kuvvetli olacaktır. Galatasaray’ın çağ atlamasına vesile olabilir” dedi. Ergun Gürsoy yönetimin ibra edilmemesini etik ve doğru bulmadığını, kendisinin ibra edeceğini söyledi. Buna rağmen yönetimi eleştiren Gürsoy, “Yönetimin içten yıkılmış olması, 6 kişinin birbirleriyle konuşmuyor olması ya da bazılarının istifa etmiş olması, bu sürecin bitmiş olduğunu gösteriyor. Sanırım başkan gereğini yapacaktır” dedi.

Görev almayı düşünmüyorum


Gheorghe Hagi’ye de yüklenen Ergun Gürsoy, “Hagi son basın toplantısında söylediklerini ilk defa söylemiyor. Bizim dönemimizde de söylemişti. Ümit Karan’ı kadro dışı bırakmıştı. Taraftar aleyhinde bağrınca bunu bizden bildi. Futbolculuk döneminde yaptıkları inkâr edilemez ama iyi bir teknik direktör değil” ifadelerini kullandı. Gürsoy son olarak bundan sonra yöneticilik yapmayı düşünmediğini ancak deneyimlerini paylaşabileceğini belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ