MENÜ

Aysal Amerika'yı fethetti!

Sneijder ve Drogba transferleriyle Avrupa'yı sallayan Cim Bom'un namı Amerika'ya ulaştı. Dünyanın en prestijli medya kuruluşlarından CNN International, Ünal Aysal'la canlı bağlantı yaptı

Aysal Amerika'yı fethetti!

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen medya kuruluşlarından CNN International’ın dünkü konuğu Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’dı. Kanalın spor sunucusu Pedro Pinto, Aysal’la canlı video bağlantısı gerçekleştirdi. Stüdyoda Fransızlar’ın unutulmaz yıldızı David Ginola’nın da yer aldığı programda, Aysal geleceğe ilişkin planlarını anlattı. Cim Bom’un patronu özellikle Şampiyonlar Ligi’yle ilgili iddialı sözler sarfetti: “Galatasaray’ın tarihinde birçok başarı var ve bu kesinlikle sonuncu değil. Bizim amacımız Şampiyonlar Ligi’nde kalıcı olmak. Kulübümüz son iki sezondur büyük bir yenilenme sürecinde. Başta kurumsallaşma olmak üzere birçok konuda hedeflerimize ulaştık. Galatasaray’ın marka değerinin Drogba ve Sneijder gibi oyuncuları transfer etmek için yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu oyuncular diğer kulüplerden daha iyi ekonomik şartlar bulmuş olabilirler ancak takımımızın bir parçası oldukları için çok mutlular.”

Yeni transfer mesajı

Aysal, Pedro Pinto’nun, “Avrupa’da bir dev olmanın yolu büyük transferler yapmaya devam mı etmek?” şeklindeki sorusuna ise, “Asıl amacımız futbol piyasasına yeni yıldızlar kazandırmak ve altyapımıza daha çok vurgu yapmak. Genç oyuncuları takımımıza hazırlamak istiyoruz. Şu anda takımımızda yıldız oyuncularımız olduğunu düşünüyorum. Gelecek sezon da bu şekilde takviyeler yapmaya devam edebiliriz. Ancak asıl hedefimiz genç oyunculara yatırım yapmak ve kulübün geleceğini oluşturmak” yanıtı verdi. Taraftarla ilgili soruyu da yanıtlayan Başkan Aysal, “Stadyumumuzda harika bir atmosfer var. Yeni stadyumumuzun yapılmasıyla beraber taraftarımız takımımızın bir parçası oldu. Stadımızda gerçekten renkli bir atmosfer var” dedi.

YORUM YAZ