MENÜ

Aykut Kocaman'dan Jahovic'e Galatasaray ayarı!

Geçen hafta kadroya alınmaması merak konusu olan Jahovic’le ilgili Aykut Kocaman’ın planına FANATİK ulaştı. Kocaman, yıldız forvetin düşen performansını ve motivasyonunu artırmak istediği için böyle bir uygulama yaptı. Boşnak forvet Aslan’a karşı 11’de.

Aykut Kocaman'dan Jahovic'e Galatasaray ayarı!

Sezonun ikinci yarısında beklentilere tam olarak cevap veremeyen Jahovic’e; Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’dan Galatasaray ayarı geldi. Boşnak asıllı Makedon forveti geçen haftaki Ankaragücü maçında herhangi bir gerekçe göstermeden kadro dışı bırakan Aykut Kocaman’ın; bu kararının nedenine FANATİK ulaştı.

Haberin Devamı

Deneyimli teknik adamın yıldız oyuncunun performansını artırmak, formanın değerini daha iyi anlamasını sağlamak adına Ankaragücü deplasmanına götürmediği 32 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray karşısında ilk 11’de oynatmayı planlıyor. Herhangi bir sakatlığı bulunmamasına rağmen kadroya alınmamasına şaşıran Jahovic’in ise zorlu mücadele öncesi takımın en hırslı isimlerinden biri olarak çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

23 maçta 6 gol

Bu sezon forma giydiği 23 karşılaşmada 6 kez fileleri havalandıran Adis, geçen sezonların gerisinde kalırken takımın bir diğer forveti Yatabare ise çıktığı 25 karşılaşmada 5 gollük katkı yapabildi. Kocaman’ın Yatabare’nin formundan memnun olmadığı ve Galatasaray maçına Jahovic’i özel olarak hazırlayacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Aykut Kocamandan Jahovice Galatasaray ayarı

YORUM YAZ