MENÜ

'Aykut Kocaman saygı beklemesin'

Aslan'ın hocası Terim patladı, hedefinde Fener'in teknik patronu Aykut Kocaman vardı: “Başkalarının emeklerine saygı göstermeyenler, saygı göstermeyi beceremeyenler, kendilerine de saygı beklemesinler. Şu an sadece dinliyoruz, henüz konuşmuyoruz!”

'Aykut Kocaman saygı beklemesin'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 90 dakika sonunda düzenlediği basın toplantısında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Aykut Kocaman’ın imaları hakkındaki soruları yanıtlayan tecrübeli hoca, “Büyük bir camianın teknik adamı olmak, onun yükünü taşımak hiç kolay değildir. Üstelik 1 yıldır da çok zor ve stresli günler yaşıyorlar. Ama başkalarının emeklerine saygı göstermeyenler, saygı göstermeyi beceremeyenler, kendilerine de saygı beklemesinler. Şu an sadece dinliyoruz, henüz konuşmuyoruz” dedi. Hakemlerle ilgili bir soruya karşılık da, sezon başından beri dayandığını belirten Terim, “Bir insan ne kadar daha dayanır bilmiyorum ama ben söyleyeceklerimi sezon sonuna bırakmak istiyorum. Kişilere, kurumlara, stratejistlere, hepsine sert ve ağır olacak... Biraz sabredin, az kaldı” ifadesini kullandı.

‘Burnumuzdan getirdiler’
Terim’in sözlerinden öne çıkan diğer ifadeler de şunlardı: “Tarifi imkansız, daha önce görülmüşlüğü olmayan bir kategori oynuyoruz. Bir 3 maç daha yapıp hatır kupası konulabilir. Şimdilik 2 maç var diye düşünüyoruz... Federasyonun böyle bir şey açıklaması (Kulübün PFDK’ya sevk edilmesiyle ilgili), bunlar zeki çocuklar. Kimin ne demek istediğini anlayacak kapasitedeler. Şimdi federasyonun Galatasaray’la ilgili böyle bir tasarrufu var. 10 aydır niye yoktu? Ceza verebilecek mi? Ceza verecek mi demiyorum, verebilecek mi? Futboldan başka her şeyle uğraşıyoruz. Bize de sirayet etti en son. Burnunuzdan getirdiler mi derseniz, evet. Galatasaray’ın duruşunun ne olduğunu da iyi bilirim. Öğreteceğiz bazılarına...”

Haberin Devamı
YORUM YAZ