MENÜ

Aykut Kocaman: Herkes kendi penceresinden bakıyor

Aykut Kocaman, Gaziantep’in en zor deplasmanlardan birisi olduğunu söyledi.

Aykut Kocaman: Herkes kendi penceresinden bakıyor

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-0 kazandıklarını maçtan sonra Gaziantep’in en zor deplasmanlardan birisi olduğunu söyledi.

Her takım gibi kendilerinin de kazanmayı isteyerek Gaziantep’e geldiklerini ifade eden Kocaman, "Biz de istiyorduk. Maçın tümüne baktığımız zaman, golle başlamak bizim için avantajdı. Skoru geliştirmek için de çalıştık. Hatta etkili ataklarımız da olması gerekir" dedi.

Maçın genelinde iyi pozisyonlar bulduklarını ancak son 10 dakikada rakiplerinin de etkili olduğunu vurgulayan Kocaman, şunları kaydetti:

"İyi vuruşlarımız vardı. Öbür yanda da çok başarılı bir kaleci vardı. Karcemarskas görevini yapmaya çalışan ve hatta görevinin de üstüne çıkan bir kaleciydi. Maçtaki son 10-12 dakikalık bölümde kötü olsak da böyle bir deplasmandan galibiyetle dönmek memnun edici."

Kocaman, teknik direktör Topçu’nun hakeme yönelik eleştirilerinin hatırlatılması üzerine, "Bu çok doğal bir davranış biçimi. Herkes kendi penceresinden bakıyor. Benim penceremden bakınca, gayet gelecek vadeden ve düzgün karakterli bir hakem gibi görünüyor. Mutlaka yanlışları oldu. Bunlar Mutlu hocanın dediği gibi Gaziantepspor için olmuş da olabilir ama benim penceremden iyiydi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ