MENÜ

Aykut Kocaman: Final bir adım uzakta

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Benfica maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: Final bir adım uzakta

Aykut Kocaman, Benfica maçı öncesinde önemli açıklamalar yaptı. "Kazanırsak büyük sevinç yaşayacağız, kaybedersek de rakibimizi alkışlayacağız" diyen tecrübeli teknik adamın öne çıkan sözleri şu şekilde:

"“Öncelikle tüm çalışanların 1 Mayıs bayramını kutluyorum. Tarihimizin en önemli maçlarından biri. Final bir adım uzakta. İlk maçta doğru bir oyunla kazandık. (Salih'le ilgili sorulan soru üzerine) Oyuncularla ilgili maç öncesi yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Maça kalsın her şey. Son antrenmanda biraz penaltı çalıştık ama bunların hepsi hikaye. İki penaltı çalışmakla penaltıcı olunmuyor. Cristian'ın penaltıyı kaçırmasının ardından çok konuşuldu "Vay Cristian penaltıyı nasıl atar?" diye. İstatistiklerde görülüyor ki, penaltının gol olma ihtimali %75. Dünyanın her yerinde bir sürü penaltı kaçıyor. Bunun bu kadar konuşulmasını anlayamıyorum. Cristian son penaltı kaçıran futbolcu olmayacak."

'Üç önemli oyuncumuz aramızda olmayacak'

"Üç önemli oyuncumuz aramızda olmayacak. Var olan oyuncularla ne yapacağımız daha önemli. Kazanırsak büyük bir sevinç yaşayacağız, kaybedersek de rakibimizi alkışlayacağız. Bu kadar uzun yolu gelen taraftarımızı dönerken de mutlu etmeye çalışacağız."

'1996'da oynadığım Trabzon maçındaki kadar heyecanlıyım'

"Duygularımı anlatmak için şunu diyebilirim, futbol oynadığım dönemde 1996'daki Trabzon maçında da bu kadar heyecanlıydım. Hakikaten heyecanlıyım. Ama heyecanımı kontrol edebilecek kadar da tecrübeliyim."

Haberin Devamı
YORUM YAZ