MENÜ

Aykut Kocaman: Fenerbahçe'nin oyun düzeninde farklılıklar var

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman eski öğrencisi Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu'na hayırlı olsun derken teknik adam değişikliği ile Sarı-lacivertli takımda değişim olduğunu söyledi. Aykut Kocaman, Demba Ba'nın durumu hakkında da açıklık getirdi

Aykut Kocaman: Fenerbahçe'nin oyun düzeninde farklılıklar var

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman, "Emre Belözoğlu'na hayırlı olsun. Oyunculuğunda her tarafını gördü bu işin. Üst seviyede oynadı, üst seviyede insanlarla beraber oldu. Bütün bunların yanında çok tutkulu. İnşallah her şey istediği gibi olur"

Haberin Devamı

'Yüksek enerjinin maksimuma çıkacağı bir maç olacak'

"Ana faktör önce iki takımın da yüksek şiddette puana ihtiyaç olduğu. Fenerbahçe, Beşiktaş'ın kaybıyla birlikte iddiasını pekiştirmek için bir fırsat maçı olarak görüyor. Yüksek enerjinin maksimuma çıkacağı bir maç olacak"

'Demba Ba'nın sakatlığı yok'

"Hoca değişikliğinden sonra Fenerbahçe'nin oyun düzeninde farklılıklar var. Bu farklılıkların en başlıcası, top akışı ve pozisyon yerleşimi" ifadelerini kullandı. Demba Ba'nın bir sakatlığı yok, tamamen bir tercih"

YORUM YAZ